top of page
REFERENTIES

Op basis van een opdracht wordt aan de slag gegaan. Tussentijds wordt regelmatig gecheckt of de uitvoering naar wens verloopt en op koers ligt. Ook is het de gewoonte om na iedere opdracht de uitvoering te evalueren, zodat de kwaliteit steeds kan worden verbeterd.
 

 

Team
Een aantal referenties:

 

"Ik heb bij Mary met heel veel plezier een coaching traject gevolgd. Mary is een zeer professionele, krachtige vrouw met een warme persoonlijkheid. Heeft enorm veel kennis en ervaring en weet elke sessie weer met veel enthousiasme te brengen. Ik krijg heel veel energie van Mary, mede omdat zij altijd zo positief is ingesteld. Mary heeft n.a.v. het coaching vraagstuk, een gestructureerd plan bedacht om aan deze vraag te voldoen. Tevens is ze zeer flexibel en past ze zich dan ook heel makkelijk aan bij issues welke ik buiten het vraagstuk om tegen kwam. Ik heb ontzettend veel van haar geleerd, je kunt wel stellen dat ik een enorme ontwikkeling heb doorgemaakt n.a.v. de sessies waar ik op de dag vandaag nog steeds plezier aan beleef. De tekst op haar website sprak mij destijds heel erg aan “met minder energie en meer plezier, meer bereiken”, dat was mijn uitgangspunt en is ook zeker gelukt! Gelukkig nog steeds fijn contact met Mary, ook de nazorg is perfect bij haar!"

Monique Kampshoff, Interim Inkoopadviseur, M.A.K. Inkoopadvisering. 

"Enthousiasme, passie, gedrevenheid en een veelzijdige kennis en ervaring typeert Mary Bouma. Zij is niet bang om zich uit te spreken als dat in het belang is van het resultaat of de mensen die het resultaat moeten bewerkstelligen."

Jacqueline Heerkens, manager Bedrijfsvoering, gemeente Waalre.

 

"Als je jezelf, of je team wilt ontwikkelen is Mary in haar element. Haar drive om goede resultaten te willen boeken zorgt ervoor dat je blijft bewegen en zelf initiatieven blijft ontwikkelen totdat je je zorgvuldig geformuleerde doel hebt bereikt. Met haar scherpe waarnemingen en het vermogen om te spreken vanuit haar hart, kan zij je feedback geven op een manier waardoor je je bewust wordt van je valkuilen en van je kansen en mogelijkheden. Zij put hierbij uit een breed palet van kennis, ervaring en instrumenten. Kies voor Mary en je gaat onvermijdelijk aan het werk."
Sonja van Vooren, Eneco Warmte en Koude

 

"Mary is direct en betrokken. Zij is zeer goed in staat om je te confronteren met jezelf zonder dat je je aangevallen voelt. Ze reflecteert, waarbij ze op verschillende manieren in staat is om ondersteuning en structuur te geven om met de bevindingen van reflectie iets te doen. Ze adviseert, maar is ook bereid om haar steentje bij te dragen in uitwerking van zaken. Daarbij vraagt ze wel altijd actieve bijdrage; Mary kan oprecht verbolgen zijn als mensen zich niet actief opstellen bij het aanpakken van hun eigen probleem. Op een of andere manier doet ze dit zo dat iedereen dit accepteert. Ik heb in ruim twee jaar diverse opdrachten gedaan met Mary, met verschillende groepen. In brede zin zag ik bij mensen terug dat ze mede door Mary in beweging kwamen; dat er sprake was van betekenisvolle persoonlijke ontwikkeling. Daarbij gaven diverse personen ook aan dat Mary wel 'lastig' was, maar altijd met een glimlach en erkenning dat ze een spiegel of coach was die hem of haar verder had geholpen. Naast haar persoonlijke aanpak, ben ik van mening dat Mary een ruime dosis aan vakkennis meebrengt en een prettig mens is om mee te werken. Dit laatste kan een kwestie van smaak zijn, maar dat is iets wat jezelf maar moet ontdekken."
Erik Ottens, afdelingshoofd Klantzaken, Gemeente Heemskerk

 

"Mijn ervaringen met Mary Bouma zijn zowel in collegiaal verband in een managementteam als in de hoedanigheid van coach (BIMC) opgedaan. Het optreden van Mary kenmerkt zich enerzijds door het zoeken van verbinding en anderzijds door doortastendheid. Hierdoor wordt effectief tot de kern van de zaak doorgedrongen. Door de combinatie van het opbouwen van een positieve atmosfeer en de resultaatgerichtheid denk ik met waardering terug aan de samenwerking."

Alex Tuinstra, assistent Gemeentesecretaris, Gemeente Haarlemmermeer

bottom of page